Őstermelői piac nyílik Székesfehérváron

SHARE
, / 1687 0

piac-fehervar

Székesfehérváron, a Palotaváros közepén (Sütő utca) található az iparcikk piac, ahol ruházati termékeket, cipőket, háztartási termékeket árulnak vásározói jelleggel. Székesfehérvár Városgondnoksága a piac egyik felét kiürítette, itt ingyenes parkolót és őstermelői piacot alakít ki.

A Fejér Megyei Önkormányzat, mint a Fejér Termék Program elindítója is fontosnak tartja, ezért támogatja ezt a kezdeményezést. Azt szeretnénk, ha a megye településeiről is minél többen csatlakoznának és árusítanák minőségi termékeiket a piacon.

Az őstermelői piacra zöldség- gyümölcsféléket, virág és zöldségpalántákat árusító őstermelők jelentkezését várják. Üres területet tudnak biztosítani, így utánfutóról, kisteherautóról történhet az árusítás. Piac napok: szerda és szombat 6 órától 12 óráig lehetne árusítani. Várható nyitás május vége, az idei évben nem kérnek helypénzt az őstermelőktől.

A jelentkezéseket Fülöp Szigli Zita piacvezető várja a 06 70 456 65 37-es telefonon, vagy fulop.szigli.zita@varosgondnoksag.hu e-mail címen.